**** Lees hier de maatregelen door Corona****

Storing? U kunt ons 24 uur per dag bellen!
Paulus Elektro levert kwaliteitsinstallaties. Als er onverhoopt tóch een storing in uw elektrotechnische, brandmeld- of beveiligingsinstallatie is, dan lost onze 24-uurs servicedienst die zo snel mogelijk op. In ons magazijn hebben wij tal van artikelen en onderdelen voorradig!
U kunt ons bellen op:

0341 – 554 554 direct doorverbinden met de storingsdienst: toets 1
De kantoortijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. Buiten de kantoortijden gelden storingsdiensttarieven.

Mocht de dienstdoende monteur even geen bereik hebben, dan kunt u ons bereiken op 06-53 45 13 72.

Noodnummer: 06-22 26 11 15 (alleen gebruiken indien de storingsdienstnummers buiten bereik zijn).

Storingsdienst bereikbaar: Maatregelen door Corona:
Paulus Elektro zet zich in om storingen zo snel mogelijk te verhelpen: in de huidige situatie vanwege het Corona-virus geven wij voorrang aan het verhelpen van storingen bij zorg-instellingen, ziekenhuizen en bij ouderen. Hierbij is het van groot belang dat onze medewerkers veilig aan het werk kunnen. Zij houden zich hierbij aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM.
Zo kunnen zij geen woningen betreden waarvan bekend is dat bewoner(s) het coronavirus hebben of in quarantaine zijn. In dit geval gaan wij er bij storingsmelding ook van uit dat dit gemeld wordt. Wanneer een monteur twijfel heeft over de gezondheidstoestand van de klant zal hij de ruimte niet betreden. Wij zullen in alle gevallen meedenken aan een oplossing voor de situatie, eventueel door bijvoorbeeld telefonische begeleiding bij het verhelpen van een storing.
In uitzonderlijke gevallen, wanneer er geen andere oplossing is, zal na overleg met bevoegde instanties besloten kunnen worden dat de monteur met beschermende maatregelen de woning zal betreden. De opdrachtgever moet hierbij, in overleg, zorgen voor beschermende kleding/maatregelen en ontsmetting van de werkplek.

Wij vragen in alle gevallen om een schone werkplek voor onze monteurs, wij vragen u ook gepaste afstand te bewaren van onze monteurs en de monteur de gelegenheid te geven de handen te wassen.