Gezondheidszorg
Paulus Elektro is thuis in de gezondheidszorg. Wij vinden technische oplossingen die passen bij de cliënten en bij de zorgmedewerkers. Efficiëntie, een makkelijke bediening en veiligheid staan voorop. Te denken valt aan:
– Zusteroproepinstallaties
– Dwaaldetectie
– Toegangscontrole
Voor meer informatie kijk op vakgebieden/communicatie/zorgsystemen.

Overheid
Voor gemeentes en overheidsinstellingen staat veiligheid en duurzaamheid voorop. Paulus Elektro staat u graag terzijde bij het vinden van energiebesparende mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld verlichting. Veiligheid in panden wordt bevorderd door het regelmatig laten uitvoeren van een inspectie van de elektrotechnische installatie. Onveilige situaties worden uiteraard direct verholpen. Wij zijn u graag van dienst.

Woningstichtingen
Service en onderhoud, maar ook nieuwbouw en renovatie van uw projecten, is bij Paulus Elektro in goede handen. Wij hebben vele woon-, zorg- en werkconcepten voor tal van doelgroepen gerealiseerd. Onze servicegerichte organisatie staat u met raad en daad terzijde! We werken op en volgens afspraak, zijn snel ter plaatse bij spoedeisende zaken en bieden ook aan uw cliënten een goede service.

Scholen
Goede verlichting is van groot belang om scholieren bij de les te houden. Paulus Elektro past daglichtregelingen en energiebesparende verlichting regelmatig met succes toe. Goede verlichting heeft namelijk uitwerking op oplettendheid en stemming van scholieren (en docenten!). Ook voor bel- en omroepinstallaties kunt u prima bij ons terecht.

Aannemers en Projectontwikkelaars
Paulus Elektro is sinds jaren een betrouwbare partner in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Van tunnelbouw tot houtskeletbouw, met kanaalplaatvloeren of breedplaatvloeren. Met onze eigen calculatie- en tekenafdeling zijn wij u snel en doeltreffend van dienst.

Meer- en minderwerk verwerken wij snel op tekening om de bouwstroom efficiënt te laten verlopen. U bent bij ons aan het goede adres voor de juiste prijs-/kwaliteitsverhouding. Vraag naar onze interessante meerwerkopties voor onder andere beveiliging en domotica.

Bedrijven
Stelt u zich eens voor: geen stroom, geen licht, uw bedrijfsvoering ligt stil. Snel en vakkundig staan wij voor u klaar. Wel eens gedacht aan preventief onderhoud of inspectie van uw installatie? Wij voorzien u graag van een goed advies, ook op het gebied van energiebesparing en beveiligingsoplossingen.

Hotels / restaurants
Service staat voor u hoog in het vaandel. Paulus Elektro draagt hier graag aan bij. Onze vakspecialisten staan voor u klaar als het gaat om de veiligheid van en het onderhoud aan uw elektrotechnische installaties. Ook de brandmeldinstallatie kunnen wij voor u verzorgen, zodat uw gasten zich te allen tijde veilig voelen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Bungalowparken / campings
Steeds meer apparaten zoals de laptop, de mobiele telefoon, de senseo en de televisie gaan mee op vakantie. Ook de vraag naar het gebruik van een wasmachine, een wasdroger of een afwasmachine is gestegen op het vakantieverblijf. Zijn de stroomvoorzieningen op uw terrein daarop berekend? Paulus Elektro staat u bij in het maken van een goede berekening voor uw voorzieningen. Daarnaast hebben wij de ervaring in de coördinatie en aanleg van de infrastructuur. Bent u op zoek naar een goede oplossing? Wij komen graag bij u op locatie. Ook voor antennesystemen, service en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Kerken
Paulus Elektro heeft de nodige ervaring op het gebied van kerkinstallaties, zoals geluidsinstallaties en (energiezuinige) verlichtingsinstallaties. Heeft u belangstelling, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Verenigingen van Eigenaren (VVE’s)
Voor onderhoud en service aan uw elektrotechnische installaties zijn wij een goede partner. Wij zijn, indien nodig, snel ter plaatse: ook voor uw brandmeldinstallaties, (nood)verlichting, toegangscontrole, intercom/videofoonsysteem en camerabewaking.

Particulieren
Comfort, duurzaamheid en veiligheid zijn belangrijke aspecten binnen een huishouding. Paulus Elektro draagt hier graag aan bij door middel van eenvoudige technische oplossingen tot zeer geavanceerde technieken. Denkt u bijvoorbeeld aan intercom en videofoon, domotica en beveiliging. Maar ook aan uw data-netwerk en energiebesparende verlichting, het uitbreiden van de meterkast met extra groepen of het vervangen van schakelmateriaal. U kunt het met een gerust hart overlaten aan onze vakmensen!