<<  Vorige pagina

Kies nu ook voor een laadstation bij uw bedrijf!
De opmars van elektrisch rijden, en dus van laadstations, is niet te stuiten. Steeds meer bedrijven kiezen voor elektrische auto’s en laadstations bij hun bedrijf. Natuurlijk om te bezuinigen op de brandstof, maar ook om een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Bovendien is het goed voor het imago en de klantgerichtheid van uw bedrijf: zowel uw klanten als uw medewerkers zullen het waarderen als u een laadstation heeft, waar ze gebruik van kunnen maken.

ConnectNed: Eén aanspreekpunt voor de beste laadoplossing
ConnectNed is een landelijk netwerk van elektrotechnische specialisten met een sterke positie in de regio. We hebben veel ervaring met laadoplossingen voor iedere situatie.
ConnectNed voorziet in een onafhankelijk advies dat naadloos aansluit op uw plannen en behoeften. Over het abonnement voor het laadbeheer (van de lader) en de laadpas. Maar ook over de lader bij u thuis of op de zaak. Alles in één hand: advies, installatie, service en onderhoud.
We beschikken over een eigen helpdesk die eventuele storingen in een mum van tijd oplost.

ConnectNed is een volledig zelfstandige organisatie. ConnectNed bestaat uit het dealernetwerk en de centrale organisatie met specialisten. Het bedrijf is opgericht door en eigendom van een coöperatie van erkende en zelfstandige installatiebedrijven. Deze werken samen onder de naam ElektroNed (zie www.elektroned.nl).

Zonnepanelen
Een PV-paneel, ook wel zonnepaneel genoemd, is een paneel dat licht omzet in elektriciteit . Middels een omvormer wordt de energie omgezet in bruikbare stroom voor uw apparaten in huis.
Op het moment dat er elektriciteit wordt opgewekt, gebruikt u deze rechtstreeks. Een (eventueel) overschot aan elektriciteit levert u terug aan uw energieleverancier waarvoor u een terugleververgoeding ontvangt.  Een tekort koopt u bij.
Aan het eind van het jaar vindt er een verrekening plaats met uw energienota. Zodoende bespaart u dus flink op uw energierekening!

Waarom is het verstandig om nu zonnepanelen aan te schaffen?
– De stijgende energieprijzen.
– U bespaart direct op uw energiekosten.
– De zonnepanelen in Nederland zijn rendabel, ook zonder subsidie.
– De terugverdientijd is veel korter dan de levensduur van de installatie.
– Zonnepanelen zijn een goede investering met een hoog rendement.
– U werkt mee aan een duurzaam en beter milieu.
– U verbetert het energielabel van uw woning.

Jaarlijkse opbrengsten zonnepanelen
Met zonnepanelen wekt u zelf stroom op. De hoeveelheid is afhankelijk van diverse factoren, waarvan de belangrijkste:
– De hoeveelheid geïnstalleerde panelen hiervoor.
– De stand van de zonnepanelen ten opzichte van de zon.
– Het aantal zonne-uren en de intensiteit van de zonnestraling.

Informatie
Wilt u de zon in huis halen en zo energie besparen? Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvend advies of kom langs om onze panelen te bekijken! Wij zijn u graag van dienst.

 

 

<<  Vorige pagina