<<  Vorige pagina

Inbraak en gevolg
Elk jaar worden duizenden particulieren en bedrijven geconfronteerd met de harde realiteit van een inbraak: uw pand is overhoop gehaald, er is schade en een onveilig gevoel is vaak het gevolg. Met een goede beveiliging van Paulus Elektro kunt u een inbraak voorkomen!

Bouwkundige maatregelen
De buitengevel is de allereerste barrière voor inbrekers. Daarom is een goede bouwkundige beveiliging erg belangrijk. Kozijnen, ramen en deuren moeten van een goede kwaliteit zijn. Het dak of de afscheiding van naastgelegen gebouwen veroorzaken vaak kwetsbare plekken. Met goedgekeurd hang- en sluitwerk op bereikbare ramen en deuren, het vastzetten van glaslatten, het afschermen van glaspartijen en het afschermen van ventilatieopeningen schrikt u mensen met kwade bedoelingen ongetwijfeld af.

Aan welke beveiligingsmaatregelen kunt u denken?
Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van beveiliging die wij u kunnen bieden. Enkele voorbeelden zijn:

– Inbraaksignalering
– Omgevingsbeveiliging
– Camerasystemen
– Hang- en sluitwerk
– Kluizen
– Toegangscontrole
– Beveiligingsverlichting
– Melding bij een meldkamer of op uw mobiel

Beveiligingsadvies
Het ene pand is het andere niet. De specialisten van Paulus Elektro beoordelen uw specifieke situatie daarom bij u thuis of op het bedrijf. Zij hebben oog voor de ‘zwakke’ plekken en adviseren welke preventieve maatregelen bij u nodig zijn: van camera’s tot preventieve verlichting, van goed hang- en sluitwerk tot elektronische beveiliging. Puur maatwerk dus. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de actuele voorschriften en wettelijke eisen. En als alles helemaal in orde is, overhandigen wij u graag een BORG-certificaat. Uw bewijs van kwaliteit, ook voor uw verzekering.

Onderhoud
Het is van belang uw installatie goed te onderhouden. Goed onderhoud draagt bij aan een blijvende werking van uw installatie. Bij gecertificeerde installaties is jaarlijks onderhoud zelfs vereist. Paulus Elektro is u graag van dienst bij het onderhoud. Ook voor aanpassing of uitbreiding van uw installatie kunt u bij ons terecht.

<<  Vorige pagina