<<  Vorige pagina

Thuis in de gezondheidszorg
Paulus Elektro is thuis in de gezondheidszorg. Onze technische oplossingen dragen bij in het veilig, efficiënt en prettig werken voor de medewerkers in de gezondheidszorg. Daarnaast bieden de technische oplossingen veiligheid en comfort aan mensen die gebruik maken van de gezondheidszorg.

Bedrijfszekerheid en veiligheid staan voorop. Daarnaast is overzicht en een prettige en makkelijke bediening belangrijk. Paulus Elektro koppelt verschillende systemen aan elkaar tot één goed werkend, overzichtelijk en makkelijk bedienbaar systeem. Met de nodige ervaring in het elektrotechnische werk, maar ook in de specifieke situaties binnen instellingen en ziekenhuizen, werken onze vakspecialisten met veel enthousiasme mee aan goede oplossingen. Overleg met de medewerkers in de gezondheidszorg over de oplossingen vindt veelvuldig plaats.

Nieuwe technieken
De meeste installaties hebben zich inmiddels bewezen, maar ook in de allernieuwste technieken blijft Paulus Elektro bij. In ons eigen pand worden deze nieuwste technieken eerst uitgeprobeerd, veelvuldig getest en geoptimaliseerd. Natuurlijk zetten wij alleen die merken, componenten en oplossingen in waar wij voor 100% achterstaan.

Gerealiseerde oplossingen
Wij hebben vele projecten gerealiseerd. Naast de elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties voorzien wij panden en terreinen van:

– Toegangscontrolesystemen en deurtechnieken
– IP-Dect-netwerken
– Telefonie
– Persoonsalarmering
– Zorgcommunicatiesystemen
– Alarmoproepsystemen
– Brandmeldinstallaties
– Centraal inluisteren
– Personenzoekinstallaties
– Locatiebepaling
– IP-Care-systemen
– Spreek/luisterverbindingen
– Deurstandsignaleringen
– Cameratoezicht
– Audio/video-voorzieningen
– Spreekkamer- en vergaderoplossingen
– Data- en ICT-infrastructuur

Kortom: Paulus Elektro ontzorgt de zorg!

<<  Vorige pagina